Nu börjar det roliga!

Äntliiigeeen är den här veckan över.. alla dessa saker som äntligen är gjorda.:

° Bli frisk
° Göra färdigt solot (gaaaah)
° Rita skisserna till Scenisk
° Göra dom tusen grejer jag fått till uppgift av chefen nere i Spanien
° Dansen med kanalarna

ändå mer än hälften av grejerna är ju gjorda, vilket är ett plus :)

Imorn börjar helgen och den ses framemot. Fest imorn och Barcelona på lördag och se fotboll på söndag., kan de bli bättre? Typ inte!

Det sorliga kan ju vara att missa skyltsöndan, den dagen är ju trots allt "andra bästa dagen" på året. bättre än födelsedan! men den kommer nästa år också, precis som allt annat.

Tack o Hejjen från glada tjejen

du lediga helg, vart tog du vägen?

Det här var ju min första lediga helg på vääääldigt länge..kanske sen festivalen, (då jag ringde och hörde om dom VERKLIGEN behövde mig där,vilket dom inte gjorde), men nu är jag iaf inte ledig i helgen längre. vilket känns både bra och mindre bra. självklart behöver jag pengarna och då får jag vara ledig nästa helg istället, men det är ju fortfarande jobb jag måste göra...

Nästa helg kan jag ändå inte jobba :) Då ska vi till Barcelona några dar och roa oss, men framför allt för att hälsa på min syster. Det blir kul.

Men framtills dess finns det oändliga grejer som ska göras, vilket gör mig smått stressad...
och ändå sitter jag här.

° Bli frisk
° Göra färdigt solot (gaaaah)
° Rita skisserna till Scenisk
° Göra dom tusen grejer jag fått till uppgift av chefen nere i Spanien
° Dansen med kanalarna

med mycket mera.......

Men det blir nog inte av idag, utan säkert dagen innan allt ska göras, i vanlig ordning alltså.

ha en trevlig lördag!


fredag lördag söndag

Jahapp, tanken med det här var väl mest för min systers skull, att hon skulle slippa få meter-långa mail om vad som händer på min jord. eller mest, vad som inte händer..

Då var det fredag, fast egentligen tisdag kan man säga.
Fick min förkylning (som jag snart borde döpa eftersom den varit med mig så länge) i torsdags, alltså för drygt en vecka sen och det betyder att jag varit hemma hela den här veckan och hela förra helgen, eller nästan hela förra helgen. iaf söndan. men var i skolan igår så det är mer en tisdag än en fredag...
ja hur som helst.

Veckan har på nått sätt varit läskig, har i fyra nätter i rad drömt marddrömmar (eller heter det mörddrömmar, har alltid funderat?).. och vad är inte det, om läskigt?
mamma sa nått om att det var för att jag är förkyld att snor täcker "de riktiga drömbanorna" som jag måste drömma om en massa läskigt. hmn....
Det har varit allt från jagad av björnar, till skjuten i magen till tusamin... så jag har inte haft det lätt inte.

men nu var det som sagt fredag. och det blir en lugn fredag. eller kanske inte en lugn, men ingen fest iaf. ska till denice och se idol med några tjejer och kanske bowling.. om vi orkar.. bara kanske. får se.

hejsvejs!