Nytt pålägg

alltså egentligen, jag bara undra... hur orkar man leva seriös? Hela tiden? För det finns ju faktiskt folk som gör det, hur orkar man egenligen...jag bara undrar.

Från seriösa personer till någon mindre seriös... mig. cissi. cecilia. cillan. cesar. ia. you name it. thats me.
Fast jag borde ju typ bli seriös..lite mer än vad jag är nu iaf. Jag har ju värsta stora ansvaret som barnflicka, att liksom uppfostra barn och lära dom rätt och fel. Och här kommer jag, och kan inte ens prata svenska ibland. (oftast lördagar)
Men okej. Från och med nu ska jag bli seriös? En seriös barnflicka som hämtar upp barnen på dagis med ett leende på läpparna och bullar och saft i den andra, bara för att överraska alla barn på dagis lite snällt.. Jag ska vara sådär otroligt lycklig över att hårlössen inte drabbat "mina" barn. och sen ska jag verkligen säga JA när dom frågar om vi ska gå till lekparken.
Men vadå. Hur gör man då? Finns det typ kurser för sånt här?

Fast ändå. Jag tror typ att det här kan funka på mig. Men inte idag, och inte imorgon. Men på måndag, och alla dagar därefter. För då har jag ju sett min dröm live. På idol.
Ja, men då kanske jag kan bli den glada barnflickan jag alltid velat bli.

Dags att gå på dagis och hämta nu. Har varken bullar eller saft med mig. Och ska försöka hitta någon genväg hem. (så man inte måste gå förbi lekparken).

19 oktober 23.53

jag är ju en naturmänniska...det kan man ju se på bakrunden på min bloggsida också. Jag älskar att vara ute i skogen och naturen! och plocka bär och växter...kolla på olika kottar och löv och hur träden grönskar.
Eller? Nej, det var visst någon annan.

Jag gillar att ligga i min säng och äta godis och se film. Och just därför har jag gjort det ikväll! Mums!

Kvinna söker man

Nu är det ju typ höst.
Det börjar iallafall bli ganska kallt på dagarna och så kommer det sån där rök ur munnen när man är ute.
Och så är det löven inte gröna längre, utan gula eller röda.
Men när kommer snön då? Den mysiga snön som gör att man måste åka bil till dagis och slipper gå. Den snön ser jag framemot.
Och julen. Tänk, nio veckor kvar. Julen är ju det bästa som är uppfunnet. Knäck. Gravad lax. Neverstop. Gilanger. Klädda-granar. Myyys.

Men nu är det inte vinter och julafton. Utan nu är det oktober och gula löv.
Den här veckan har verkligen inte varit något att heja och hurra för. Gud vad jag har varit rastlös och otroligt uttråkad och less på livet.
Jag har till och med varit så mogen att tänka "varför leva när man kan dö" .... såååååå uttråkad har jag varit.
Jag tror jag vet varför...... Det är nog för att alla mina pengar är slut.
Det är verkligen surt att vara utan pengar, det är som att vara utan livet. eller nått. Jag menar, allt kostar ju som. Jag gruvar mig till och med för att gå till Engströms och handla, just för att det inte är smöret och filet jag helst vill lägga mina sista pengar på.
Men nu har jag iaf börjat på ett till jobb. Gusis så mysigt. Det innebär att vara och bära runt på en liten tjej, Emilia, som fyllde 5 månader i tisdags. Hon är jag ute och går med på dagarna, och helst sitter jag bara och titta på henne. Hon är så söt.

Men idag är också en uttråkande dag. Liv är ju till och med i stan och fikar med någon gammal kompis, medan jag sitter här och småfnissar åt fråga olle, och undrar varför inte pappa har ringt idag? .. mer än så är det inte.




och hallååå... vart är alla snygga höstkillar?! 
Jag har ju verkligen planer på skaffa kille nu, så sluta göm er och kom hit. på momangen.

mitt liv med Liv

Jaha, vad har hänt sedan sist?

Måste ju helt klart säga att tiden är här är nyttig. Tänk er.
Men under tiden som gått så har jag bara längtat riktigt hem en enda dag, och det var igår. Att vara förkyld och inte få ligga i sin egna säng och snyta sig med ett sånt där mjukt och skönt papper, och att mamma kommer och stryker på en, det är verkligen något att uppskatta. Igår kom dagen. Den förkylda dagen. Jag tyckte verkligen synd om mig själv. Det är jag superduktig på.
Men tack vare Liv som fick spela min mamma igår (trots att jag träffade min riktiga mamma en stund) så fick hon göra mig en massa tjänser.
Snyta min snoriga näsa, torka mig efter kissandet, duscha mig och sånt som mammor gör när ens barn är förkylda.
Nä skojja ba!
Liv fick hämta vatten åt mig, en alvedon och vara lite extra snäll, och såklart ställa upp och äta godis med mig på en vanlig tisdag. Thanks.

Men idag är det betydligt bättre. Nu sitter jag till och med upp med vanlig rygg (igår stod jag som en stolpe). Och ikväll ska vi åka in till stan en stund för att ta en fika och mysa i denna goa stad. Som är go när man inte är förkyld.
Så ni som bor hemma i Skellet, passa på och låt era mammor ta hand om er, för sen går det inte! buhu.

Så, tack Liv, för att du står ut med min snoriga näsa och mina pratiga nätter.
Utan dig vore det helt enkelt inte lika lätt att leva. Puss.
                                                                                

jag är en kvinna

gäsp..gäsp..gäsp... ja, jag är vrål trött. och jag är sjukt opeppad på att bli sjuk.. så tummarna är inklämda och då är det bara att be för det bästa.
Och imorgon så kommer mamma hit.. det blir trevligt, för vi är ju bortbjudna på suring:) najs!

Men bara en sak.... JAG FÖLL!!! I T-BANAN! o herre. det var inte kul. och det tog ont. säkert för henne som jag landade på också... jasi, ibland är det tur att man inte känner så många. haha.




Annars leker livet...på riktigt..


tillägnat min vän

machelin nolarn.... I love ya. alot.

jag har aldrig

varit så pank....

kalas, kalas och åter kalas. men inget för mig..ännu.

Har inget såntdär jätte smaskigt att skvallra om idag.... jag och life bor fortfarande trångt och mysigt här i min (vår) etta! Men nu förtiden är det mer mysigt än trångt, och det är ju bra. och mat har vi idag. Har varit och handlat i Alvik så nu har vi:
Godis
Dajmglass
Bullar
Kakor

Ja... allt sånt där bra och gott man kan behöva en vanlig onsdags-kväll:)

men nu är det godnatten med skattjakten!