Va?

hej & hallå. Tillbaka till Oslo än en gång.

Några saker har jag faktiskt insett under dom här fem dagarna jag varit "bort-rest", en sak är att bussresa för en billigpeng ALDRIG är värt det. Fy helvete, vilken bussresa. Åtta timmar i en kall buss sittandes som en packad sill. Nej tack. Hellre betala lite mer och komma säkert fram. Vilket jag också tänkte när jag kommit fram med flygtåget på Oslo Sentralstation. Jag tar taxi tänkte jag, slipper jag få ont i ryggen med att släpa väskan på tunnelbanan.
Komma fram säkert? Va?
Var för hoppningsvis min första och sista bilkrock. Det gick bra för mig, mindre bra för bilarna. Klev ut och sa att jag kunde gå sista biten. Bara jag fick ut min väska.
Var som att dom orden var jobbigare för chaffisen än vad självaste krocken var.
aja, hur som haver. Nu är det dax för att gå på jobb. Återkommer senare med saker jag insett under dessa dagar.

C

Paaaaaris

Nu lämnar jag bloggen en stund igen. I ungefär fem dagar, sen är jag tillbaka igen, men spännande historier och roliga bilder.För nu drar vi till en annaaaaan huvudstad. Paaaaaaris.

Nä, skojjsa ba. nu drar vi till stooooooooooockholm. Det blir najs.




21 hela år.

Ni kanske undrar vart jag har hållit hus?


Exakt här sitter jag under dagarna. Viker kläder och sorterar plast. Då vet ni hur det ser ut där jag jobbar. Kul?



Nä, men vart har jag hållit hus? Jag vet faktiskt inte riktigt, har haft lite av en dålig period (mitt vinterhumör), men nu känns det som det börjar ljusna och bli lite lättare. Hatar slasket som varit i Oslo, som var i Sthlm förra året. Ska det vara så svårt att få en vit jul istället för en grå?

Sen har jag ju fyllt år också. 21 hela år. Tänkte att hela dagen skulle bli så där sorgsen med tanke på att det är första året jag inte vaknar upp hemma i sängen på morön med mamma resten av familjen sjungandes. I år fick Emelie agera min mamma. Hon sjöng och hade gjort frukost på sängen med paket också. Treeeevliigt!:)
På kvällen kom några kompisar på besök för fika.
   

Min mamma har ju förövrigt varit här i Oslo och hälsat på också. Det var myyyyssigt. Då sov vi på hotell och gick på resturang, shoppade, spelade kort och bara levde. Gud, det var trevligt.

Imorgon bär det av till Sthlm för min och Emelies del. I nästan en hel vecka ska jag vara där. Ska även roa mig lite med Denice och mamma.
Som sagt, allt börjar ljusna och gå tillbaka till hur det brukade vara. Och det gillar jag.

Hoppas allt är bra med er där hemma också. Eller er i andra delar i Norge. Eller i Umeå. Eller i ragvaldsträsk. Kan fortsätta hur länge som helst... hoppas iaf att ni har det bra.



people always look better in the sun

I fyra dagar har jag nu varit ledig. För det mesta brukar jag tycka att det är rätt skönt, men samtidigt lite väl länge. Fyra dagar? Vad sysselsätter man sig med? Jo. Man börjar se Gossip Girl. Som många andra då. Men det är ju faktiskt helt sjukt roligt, fjantigt och underhållande. Så det har jag tänkt fortätta med. Men imorn är det tillbaka till jobbet och slut på ledighet. För en vecka i alla fall. För nästa vecka fyller jag år (inte hela veckan då, utan bara tisdag) Och nästa vecka kommer mamma hit och till helgen då blir det ju Stockholm. Väldigt trevlig vecka.

Ikväll ska jag till Åsa, en tjej från mitt jobb. Hon som jag för länge sen nämnde att det inte gick att prata med pga hennes extrema, enorma och grova norrländska. Även hon som snodde min Mr.Right. Men nya tider och nya vänner, då får man stå ut med sånt och det gör man ju helt klart.
Men ikväll ska vi laga tacos och bara må bra. Det behöver man ibland.


Nu ska jag göra min enda plan för dagen. Gå till stan och köpa ett sudd. Ha, det är en bra dag. Älskar sånna dagar då man har endast EN sak att göra. Köpa sudd liksom. Hur bra är inte det..


Ha en bra dag. Speciellt till min en-armade-syster.

mr right

Mamma och pappa, boys and girls.. ikväll skedde det. det ingen trodde var möjligt. jag träffade mr. right. han jag kommer att gifta mig med.

Jag flyttade till Norge och sa till hela släkten att efter den här resan har jag mött "han" , ingen trodde mig och lika bra var väl det.. det sa jag ju liksom när jag åkte till Stockholm också. Har sökt o letat i alla jävla hörn och vråar men inget fynd. TIlls ikväll.
Tänk er lite latino-hud, lockigt stort svart hår, colgate-smile och hans arbete....datatata... DJ. han hette nått jävla konstigt som ingen förstod men norsk var han.

Det komiska var ju att han också tyckte han funnit den rätta ikväll.. lång blond söt.. perfekt..
men det ledsamma var ju att hon inte hette cecilia, utan åsa. Min arbets kompis och han klickade på noll sekunder och där stod jag, som lilla miffot och ville också vara med. Men man börjar ju vänja sig.
Nu ska jag sova, och glömma att denna kväll existerade. Imorn är nya tag och nya sök i hörn och vrår.

Unfaithful.

Det går lite trögt på alla fronter just nu. hamnar som emellan åt i en liten svacka och känner som inte för någonting. Tur är att dessa svackor verkligen ÄR korta, alltid typ fem-minutare. Då sitter jag där och tycker att allt är trist och ledsamt. Fem minuter senare skrattar jag åt hur fånig jag varit och att livet inte är så jävla hemskt alla gånger.

Den här kvällen har varit näst-intill perfekt.
Fick sluta tidigare från jobbet (slutade 19.00 istället för 21.30)
Kom hem, lagade en GOD rätt till lunch imorn. GOD, är nuförtiden allt annat än vanligt, brukar mest vilja spotta ut det jag lagat, men inte den här gången.
Har nu renbäddad, duschat och lagt mig med sängen på datorn på magen och ska se slutet på filmen jag påbörjade igår. Unfaithful. fy fan, det är spännande nu alltså. Måste back in it.

Jag har förövrigt bokat en resa ikväll också. Ska åka till Stockholm med Emelie helgen efter jag fyller år i januari. Och så efter helgen, så åker Emelie hem och jag stannar kvar med min fantastiska mamma (som för övrigt kommer hit till Oslo på besök snart) i några dagar till. Ska besöka barnen, shoppa, kanske klippa av min långa kaluffs? eller färga den brun? Eller röd? Eller grön? nånting måste ske.

Nu är det unfaithful som gäller. Ha en bra helg.

2009

Så har ännu ett år gått, och en massa har hänt. För ett år sen satt jag i stockholm och brottades dagligen med barn. Nu sitter jag här, i Oslo. Rätt knäppt. Nästa år när jag skriver ska jag sitta på bahamas, miami eller nått annat flott ställe.

Nyårsafton var nog det bästa jag någonsin haft. På riktigt till och med. Ingen nyårs har tidigare varit hel-igenom-trevlig, förutom denna! Lite pics.

     
 

bara några få.. imorn (eller måndag) kommer fler bilder, för då har jag orkar lägga in alla på datorn. Nu ska jag dra på fest. Ha en bra lördag.