i hate turkisktechno

Kan man bara sudda ut en dag eller en period i livet, så är det väl ändå rätt många som skulle göra det? Den skulle bara dimmas ut och försvinna från ens minne och samvete.
Om jag fick välja en dag så skulle det nog bli... gårdagen. Eller jag väljer att "gårkvällen" mer än gärna får suddas ut.
Premiär på systembolaget igår för min del. många där inne måste ha tänkt konstiga tankar om mig.. " vem fan är hon som går runt med sprit-karta och småfnissar och ser ut som 12år" ? .......... yes, det var jag det.
Och det var ingen karta... det var lite info om alkohol och priser osv.. men hur som helst, så var den en upplevelse.

Efter att lite vin och cider kommit ner i våra magar så var det dags för utgång. och jag säger bara: HERREGUD!
Vad gör människor egentligen.....
Jag menar, bara techno i säg är ju förjävligt. så tänk er då techno tillsammans med turkiskahits så förstår ni vad vi fick vara med om. jävlar, så dåligt. Men ändå, så hoppade alla runt som kaniner och var tokpeppade. Inte vi, vi åkte hem och såg sex and the city. SÅ var den kvällen räddad!


Imorgon är det måndag igen, och back to kidsen. Men innan det blir måndag, så är det söndagkväll. Och den ska nu utnyttjas! Ha det bra läsare:)

22.58

Jag har tänkt ett flertal gånger idag:
-"Det här ska jag komma ihåg att skriva upp och berätta, för det var ju faktiskt kul". .... men nånstans på vägen så försvann allt.. konsigt va?
Nu kommer jag inte ihåg en enda sak som jag tycker är värt att nämnas.. eller jo, nu skojjade jag bara aprillo.

Idag har jag:
Vaknat upp råhetsig (trodde jag försovit mig)
Betalat dansskolan
Varit på banken
Lagat ugnspannkaka
Läst ut en svin-bra bok .. Av Denise Rudberg.
Varit och ätit/fikat med Liv 
Snytt mig ett hundratal gånger

Jag tycker det är en helt okej onsdag.. eller hur? helt okej alltså?



----------------------------
Men bara för att byta ämne snabbt och enkelt... ni kanske läste tidigare att jag sökte en höstkille. jag brukar ju tycka att dom ser så mysiga ut.. haha, förlåt. men så  äre.
Ändå tråkigt att dom söta killarna dör. nu ska vi inte vara sånna, men det är ju så.
Dom söta killarna dör ifrån oss tjejer... så nu har jag inte tid eller det går helt enkelt inte att bara söka en Höstkille, så nu söker jag bara kille. Whatever...bara du inte dör ifrån mig.

It's a Bromma thing

då har man tillbringat ännu en helg i mammas lägenhet i stockholm. det är något som ska bli en tradition. väldigt skönt, och lungt och nära in till stan och bara allmänt jätte bra! helt enkelt.
Jag och Liv ville alltså låtsas att vi bara skulle till Stockholm över en helg, och bodde därför i mammas lägenhet. Men några saker som verkligen tydde på att vi faktiskt bor här nu och ínte bara är här över en helg .. :

1. Vi steg inte upp 10 för att vara först på stan
2. Vi åt inte flera gånger på Sandys
3. Vi överspacklade oss inte för att passa in här
4. Vi tog inte kort på allt vi gjorde

Men iaf. Det var trevligt!
Och ännu trevligare blir det nästa helg.. när det är hemgång. IGEN. hoho. Många helger blir det tillbringat i skellet. Nästa helg fyller jag alltså år. Kalas kalas.

Nu är det back to my boy travie. Over
 

Do me good

mina ljus
            

Bleeding love and lying lips

klockan är 22.28 och staden är stockholm. dagen är söndag och verkligheten är tillbaka.

Idag återvända jag. Hit tillbaka till Stockholm och vanliga vardagen. Just därför är det jätte dags för mig att säga godnatt snart. Inatt blev det inte många sovtimmar och då blir kroppen som min är nu. Urseg. Och utseendet blir som mitt nu. 7 svåra år.

En vecka har snart gått av det nya året och jag har faktiskt skaffat mig ett nyårslöfte. Kom på det en vecka sent.. men som man säger... bättre sent än aldrig.
Mitt nyårslöfte är att gå vidare. Det behöver jag. Som fan.


Men.. dags att borsta gaddarna, krya ner i duntofflorna och sängen och sova. Sov gott folk.