Ses

Alltså detta jobb på Vårdguiden är.. jag vet inte.. har inte ord att förklara. Det är helt sjukt bara. Helt jävla vrickat. Jag undrar på riktigt hur många knäppa människor det finns i Sverige? Det är en seriös fråga. Är det någon som statestik?

Samtal igår:

Jag:  Välkommen till Vårdguiden, du pratar med Cecilia.

Galen skikande tant:
MEN JAG ÄR HAR INTE TÄNKT ATT TA NÅGON SPRUTA MOT SVININFLUENSAN, JAG ÄR JU RÄDD FÖR SPRUTOR HAR JAG SAGT!!!

Jag:
Eh..okej...

Hon:
Mitt personnummer är 19------ ---- och min sons personnummer är 19------ och han har en son som föddes i februari förra året.

Jag: (helt tyst)

Hon: MEN JAG VILL JU INTE DELA KISTA MED NÅGON HAR JAG SAGT, DU FATTAR JU INGENTING!!!

(tystnad)

Hon: Ja, och testamentet är ju fel också. Börje ska ha bultarna och guldkedjan, det har jag sagt till dig nu hundra gånger. Jag vill att polisen kommer hit och tittar igenom detta.

(tystnad)

Hon: Jag klippte luggen själv också. Inte har jag tänkt att gå på NK och klippa luggen hos någon jäkla Viktora för 1500kr när jag kan göra det själv. Så, nu har jag gjort det. Klippt min lugg.

Jag: Jaa.. okej.. det blev säkert jätte fint. (Hur fan kan hon se ut tänker jag?!)

Hon: MEN DU FATTAR JU INTE VAD JAG SÄGER. JAG KAN INTE SE TEVE NÄR JAG DUSCHAR. FATTAR DU INTE DET?

Jag: Va... nej, det förstår jag.

Hon: Men är vi klara nu? Kan vi få lägga på nu?

Jag: Ja, vi är klara nu!

(tystnad)

Hon: Ja, men då får jag väl sätta mig i soffan då och gnugga baken framför teven, det är väl det man gör nuförtiden?

Jag: Jaa, alltså jag vet inte.. man kan ju se teve bara. Men då var vi klara då. Du får ha en trevlig kväll.

Hon (med sömnig röst) : Ses

klick.

Vet ni hur trött man blir? Är detta ett jobb? Vet ni hur många personer som gör detta varje dag? Ringer in och har fanimig ingen som helst aning om vem dom är, vad dom gör eller vem dom har ringt.

Ja, nog om det.

Idag är det fredag och jag är ledig. Gött tänker ni. Fan, tänker jag. Det betyder att jag måste jobba i helgen, både lördag och söndag.
Men jag har faktiskt lite grejer jag måste hinna fixa idag innan kvällen är kommen och ölen börjar verka. Så ni får ha en bra helg, så hörs vi.
Ses

Lårkaka och generad som fan.

Så var denna vecka och helg över. Senast jag skrev var det lill-lill-onsdag och grejer hände vill jag lova.. bildbevis har jag dessutom. Kan dra lite snabbt kvällen.
Vi går på en bar för att ta en öl. Jennifer börjar med att tappa sin mobiltelefon i sitt ölglas. Efter några öl bestämmer vi oss för att gå på en annan bar, och för att slippa gå så långt så genar vi genom en "mindre bra gata". När vi går där så kommer en kille och just när han passerar oss så grabbar han tag i min röv hårt med stort H. Som Jennifer sa: -Han försökte nästan plocka lös den.
Jag blir lätt förbannad och skäller lite och han säger sorry sorry. Så tror vi allt är Ok och går igen. 20meter senare smäller det till och mitt ben är träffat av en hel öl sylad av killen 20meter bort. Arg arg arg. Aja, sen går vi och möter upp några och beger oss hemåt. Just när vi kommit in genom dörren så ser jag att 2st nya människor har flyttat in och jag ler, vinkar och....tappar balansen..och ramlar..ner i deras resväska som står i hallen. Så jävla skämmit. Så var kvällen slut och vi somnade. Med lårkaka och generad som fan.

Igår var det lördag och vi hade bestämt med några från jobbet att vi skulle mötas upp klockan 11.00 för att ta ett tåg i 2timmar och komma lite utanför Barcelona för att mysa på stranden, bara må bra. Såklart är vi lite sena (typ 20min) och dom från jobbet har åkt. Vi ringer och ringer, men inget svar. Så planB. Vi ringer upp planB och tar tåget till en strand för att dricka lite öl hela dagen och kvällen/natten.. Trevligt var det.

Idag söndag och chips-dag. Har laddat ner en film och ska nu lägga mig och ta det lite lungt för en gångs skull. Imorgon är det måndag och Nasty Monday på Apolo. Det ser jag framemot, ett av mina favorit-uteställen.

Hoppas alla har haft en bra helg. Här är lite bilder från min vecka/helg;





Godnatt!


Idag är det onsdag. Lill-lördag kan man säga också. Här i Barcelona är alla dagar "lill-lördag", men onsdagar är då självklart lill-lill-lördag. Någon extra öl, någon extra värktablett dagen efter.

Kom hem från jobbet klockan tre efter en tung dag. Hur många människor saknar hjärna i Sverige egentligen? Med tanke på att hälften som ringer in har så dumma frågor att man tvär stänger av ljudet på headsetet och asgarvar åt frågan.
Fick idag ett dövsamtal också, IGEN. Förra gången var samtalet på drygt ½ timme då den döva frågade genom nån slags dator om vi prövat vårt träningsbälte som sänder ut små elektriska stötar på någon död människa. Eller kanske på en flintastek? Vad fan är det för jävla fråga?

Menmen, som sagt lill-lördag. Ska ta mig en siesta nu för att orka med kvällen/natten. Hoho. Trevligt. Godnatt!

Här kommer även lite bilder som lovat;



Länge leve Barcelona!

Som lovat så börjar min blogg om idag. Den 1a september och öppettiderna för den här bloggen har ändrats. Den 1a september och det är 31grader varmt. Fortfarande i Barcelona, och trivs fortfarande som fisken i vattnet, som blomman i skogen, som kossan på ängen, som paraplyt i regnet.. ja ni förstår, jag trivs.


Kan inte riktigt förstå att det redan är 1september. Det var ju nyss april? Eller juli åtminstone? Eller 3e augusti och jag åkte hem för en semester i två veckor?
Jag har iaf varit här i Barcelona nu i över fyra månader. Jobbat på Multipartner i fyra månader som både säljare och nu på kundtjänst. Jag har hyrt ett rum hos en häxa som vi nu har polisanmält, jag har träffat helt sjuka människor, druckigt öl nästan varje dag, blivit avstulen min kamera..två gånger, varit i kyrkor och på fina parker med fantastiska utsikter, bott på fyra olika ställen, ätit tapas, druckigt champagne, bråkat med packisar om packisöl för 60cent, längtat hem, varit på camp nou, druckigt sangria, låtsas-pratat spanska. Ja, jag kan fortsätta i kanske två timmar till, men det blir ju lite mycket info.


Jag lägger upp lite bilder imorgon får ni se både hur vi bor och lever.
Nu ska jag gå och äta ägg med kaviar. Har idag faktiskt varit på IKEA för att inhandla lite viktiga grejer som behövs. Som typ Kalles Kaviar. Imorgon jobb och på kvällen... ja, packisöl kanske? Packisöl är folk från pakistan som inte har bättre jobb än att gå och sälja öl för billligpeng. I love it. Hej, vi hörs en annan dag!