so far very nice.

Ååhå, wonderful. Har flyttat. Skulle egentligen flytta nu på fredag, men vi var bara helt enkelt för trötta på förra lägenheten och att man aldrig riktigt "kom igång", om ni förstår hur jag menar nu. Men idag efter jobbet åkte vi hem, packade snabbt och åkte hit. Och jag gillar det.
Killen vi bor med är dansk, men blir bara engelskt-tal här hemma pga av att vi VERKLIGEN inte förstår varandra när vi pratar svenska/danska. Men engelska hemma.. det kan vara en bra grej, man måste ju lära sig en massa engelska då.
Han pluggar iaf och verkar so far very nice.

Tre dagar har gått på nya jobbet. Och har ikväll pluggat comhem info. Ska börja sälja produkter nästa vecka iaf, så Ella och ni som velat att jag ska "plocka bort er för att inte bli uppringda", ni måste svara och köpa. Så, då vet ni det.
Hittils där också, så verkar jobbet helt klart roligt. Vadå, man sitter i telefon hela dagarna och försöker sälja till otrevliga personer.. det kanske inte är någon höjdare. Men allt folk runt en. Massa svenskar som är öppna för allt. det gillar jag.

Jaha, vad har mer hänt då? Jaa.. jag försöker lära mig lite spanska. Går sakta men säkert framåt. Kan bara prata un puco. (bara lite, eller nått?)
Men vill lära mig mer. Mucho.

Nu ska jag iaf ta och lägga mig i min nya säng och med renbäddat. hoppas bara att det inte finns några kackerlackor eller nått här, vet inte hur man frågar det på engelska, så har inte kunnat fråga.. kanske lika bra att inte veta också.
Godnatt gott folk. Kram

"Smuts"

Godkväll.

Sista dagen innan jobbet börjar. Tänkte stiga upp rätt tidigt imorse för att hinna så mycket som möjligt, men när jag vaknade klockan nio av att det ÖSREGNADE ner, så låg jag kvar. Steg upp vid tolv och gick på stranden. Låg där, men insåg att efter jag höll på frysa ihäl och att en människa faktiskt hade dunjacka på sig, så klädde jag mig och gick till parken istället. Låg där och läste boken "Smuts" i ett antal timmar.

Har nu iaf kommit hem från en lägenhetsvisning där vi skall bo i maj. Jäkligt fin lägenhet med en dansk kille. Blir trevligt.

Börjar som sagt jobba imorn på ett svenskt företag, ett telefonjobb. Är väldigt peppad idag, får återkomma imorn med hur det gick.

Och förövrigt så är riksnumret till Spanien 0034, så ifall ni skickat sms tidigare eller  nått, så skicka igen! :) Då får jag det!

Hörs imorn. C

Spanskt nummer;

Hola!

Ja, dag3. eller 2½. Var idag en sväng förbi stranden och skulle försöka få lite bränna. Jag är LÄTT blekast i hela Spanien, inte bara Barcelona utan hela Spanien. Tar nästan ont att titta på mig tror jag. Men, det blåste alldelens för mycket för att det skulle vara skönt att ligga där, så blev istället en sväng förbi La Rambla (den stora kända gatan här i Barcelona.)

Sen fixade jag förövrigt ett spanskt nummer; 634211708.

Men nu ska vi försöka styra upp lägenheten litegrann. Ha en bra lördag!   C

Barcelona!

Så, nu är jag framme.

Tre timmars flygväg gick ändå relativt snabbt, med tanke på att hälften av alla i planet var fulla och störde. Jag brukar ta flygresan som ett tillfälle att få sova lite på, men inte igår. Så fort jag fick ens en liten tendens till att somna så började sång/skrik-ramsorna..
Aja, kom fram igår kväll och kom hem hit. Igår var vi ute en sväng på en klubb som var bra, men eftersom jag då var sjukt trött så blev det en tidigkväll.. eller ja, vi var väl hemma vid två kanske. tidigt och tidigt.

Idag vaknade vi sent. Steg upp och gick till en park. Parken som jag och syster låg och myste i när jag var här på besök senast, sjuukt mysig.. Tina gick sen på arbetsintervju och jag låg kvar. Efter ett tag fick jag för mig att jag skulle försöka hitta dit syster bodde förut och den stranden. Tog mig pick o pack och mina skavsår och begav mig.
Och.. jag hittade! Så nöjd! Ska visa bild-bevis senare.

Men nu kanske man ska ta sig en dusch och springa o köpa några öl? Ha en fin kväll.


Kram från Barcelona.

Hejdå!

Okej, nu åker jag. Önska mig lycka till.



Hejdå Skellefteå. Hejdå min familj och vänner, kom och hälsa på.

   

Hejdå kissar.

"Harley Davidsson"

Jahapp, då var det onsdag och min sista dag här hemma. I eftermiddag går flyget mot Stockholm där jag sover en natt och umgås lite mer med mamma.

Men vad gör man sista dagen då?
Man packar lite till. Och har ont i magen lite mer. Och jagar katterna runt runt för att ta lite fler kort på dom. Man tar en fika med Liv. Man peelar hela kroppen en sista gång för att få den bästa möjliga brännan. Haha, jag är redo att bli brun, tro mig. Just nu är jag en blandning av ljusblå/genomskinlig.

Men nu måste jag börja med dagens listor. Ha en fin dag. Nästa gång jag skriver kanske jag sitter i Spanien. hoho.



Jag och pappas kisse Haly. Självklart är han döpt efter "Harley Davidsson". (Ser ni föresten mitt hår.. mycket ljusare:))

Superwoman, me?

Gud vad tiden går snabbt. Blir stressad, för har inte hunnit allt här hemma ännu. Men har ju trots allt 1&½ dag kvar! Imorn ska jag upp tidigt för att besöka frissan som ska göra mig till blondin igen. Den där bruna-perioden har inte känts helt rätt, så nu återgår jag. Det kommer ändå att blekas extremt när jag kommer till Spanien, men för att få en grund går jag först till frissan.

Idag har jag förövrigt skickat iväg min packning med mamma till Stockholm. Så, nu kan inget ändras eller ångras. Kan dock ta med mig någon liten grej till ifall jag verkligen måste. Ett problem bara. Jag hittar inte min iPod. Jävligt trist att åka utan den. Har sökt ööööverallt 10gånger, den finns bara inte. Måste vara kvar i Oslo.

Men nu är det dax för sängen.

Dom kom. Dom for.

Ni som varit inne på min blogg tidigare, vet ju att den som slocknar en aning när jag är hemma i Skellefteå. Så även den här gången. Lyckas aldrig riktigt sätta mig ner och uppdaterna. Menmen, nu gör jag det.

Kom hit i torsdags, då jag ENDAST bara betalade 900kr i övervikt på mina två väskor. Hade räknat med typ 5000, så lättnade väldigt från axlarna när jag såg slutbeloppet på under 1000kr. Kämpade mig hem med väskor som tillsammans vägde över 55kilo. Kom hem, myste med familjen och åt varma mackor.

Så, har detta mys fortsatt. Firade min kära pappa som ska fylla år, med att gå ut och äta och sedan discobowling. Länge sen man gjorde en "sån helkväll", vilket var väldigt lyckat.
Lördagkväll. Fest hemma hos oss med mångtal brudar. Lekte lite bakåtvända charader och drack en god vin-bål.

Idag söndag. Fick främmande av Denice rätt tidigt. Hon for. Min bror och hans familj kom och åt lunch/middag. Dom for. Denice och Kajza kom. Dom for. Stina kom. Hon for. Denice och Kajza kom, igen. Madde kom. Hon for. Gw kom. Och till sist..så åkte även dom hem, en sista gång.
Har varit en bra dag. Synd bara min syster var tvungen lämna oss lite tidigt med att åka tillbaka till Umeå för att starta igång pluggningen.
Men, ny dag imorn. Då ska jag med mamma på jobbet och sen gå lite ärenden. Sen träffa Liv, äta middag hos min bror. Många grejer som jag ser fram emot. Så, dax nu att lägga sig och sova.
Hoppas ni haft en bra helg!


Bara 3 dagar kvar tills resan bär av...hjäääälp...



         

Home sweet home

Och så 24dagar senare lämnade mamman våran lägenhet. Hon kom hit för att bo i max 10dagar och för att få vara med på förlossningen. Inget av detta skeddde. 24dagar och kom till BB efter barnet var född. En gutt, blev det för övrigt.


Så, då var det min sista arbetsdag här i Oslo, för den här gången. Har packat i flera dagarna nu men det tycks bara växa, det tar aldrig slut saker.
Vi har suttit och pratat om VAD man ska bjuda på sista dagen. Inte OM utan VAD. Diskutioner om allt från läsk och chips, till en sockerkaka. Jag bjuder inte på nått av detta. Jag umgås trotsallt mest med ett fåtal och just dom här är inte på jobb den här veckan. Så nej, jag bjuder på en blomma istället. Den står kvar tills dom kommer tillbaka.

Imorgon åker jag alltså hem till Skellefteå. Blir så jäävla gött. Men nu ska jag äta min gröt och bege mig.




(Jag fick förövrigt jobbet jag sökt i Barcelona, woooohhoo, i did it!)


I see you on the other side

What a great day. Vaknade hemma hos JenniferF en rätt bra bit hemifrån. Tog mitt pick o pack och gick hem. Frächade om och mötte upp Madde för att äta en bit mat. väldigt trevligt, soligt och gott.
Gick hem, bytte om till mjukiskläder och la mig i sängen. Slog på filmen "The girl in the park" som jag gillade sådär. Var länge sen jag såg en riktigt bra film. Ni vet.. en RIKTIGT bra.
Sen har jag legat och kollat på gamla kort och lyssnat på bra musik. Lite Gavin. Lite Lars Winnerbäck. Lite India Arie. En bra kväll. Men jag är ju en rätt blödig människa, så vill helst gråta till alla kort jag ser.
Jag saknar så många. Mina syskon. Mina fantastiskt fina syskon. Mamma. Pappa.  Dom saknar jag helt klart mest. Sen alla mina vänner. Nu kan jag nästan gråta en skvätt bara därför.. haha. blöd. ig.

Men. Snart kommer jag hem och då ska jag träffa alla dom här bra människorna. Jag längtar så.

mama?


s-l-e-e-p-i-n-g-b-e-a-u-t-y

Fredag. Vaknade imorse av väckarklockan då den ringde 05.50, och jag var PIGG. Jag tänkte inte hoppa från balkongen eller ramla med flit i duschen, jag steg bara upp och gick på jobbet. Precis som om klockan var typ tolv. Fattade ingenting.

Men så kom jag hem klockan fem. DÖD. Hade som planer på ta någon öl med JenniferF eller så, men jag orkar bara inte. Väldigt sällan jag ligger hemma en fredagkväll och tycker att det känns fantastiskt. Skönt. Härligt. Få lägga sig när man vill och kanske imorn vakna upp pigg, på riktigt. Få vara pigg hela dagen/kvällen, och istället imorgon orka ta en öl eller två. Det blir trevligt.

Nu ska jag gå in på hemmakvall.se och kolla efter någon film jag kan ta ikväll. Om ingen har ett bra tips?

"mycket välgodkänd"

Gårkvällen blev riktigt mysigt, vägde nog upp hela dagen och gjorde den till en "helt godkänd dag".
Träffade JenniferF efter att hon hade jobbat, gick då och köpte glass och satte oss nere vid hamnen. Efter en stund kom Magnus och jojnade oss på bänken tills vi beslutade oss för att gå på bio. Kos.

Idag har varit en "mycket välgodkänd dag". Skulle möta JenniferF klockan elva för att äta lunch. Halv elva vaknar jag och blir hysterisk. Upp. Skynda. Göra sig klar. Iväg. VIll inte vara sen. Som vanligt. Skynda. Tjo, endast 2 minuter sen.
Vi köpte varsin smörgås och juice på ett café och satte oss i solen på Nationaltheatret. Ännu mer kos.

Sen gick tåget till jobbet. Jobbade. Åkte hem. Gjorde varma mackor i ugnen. Missade paradis hotel. Såg det på internet istället. Blir lite lätt kär i en av gutterna. Öysten.

Nu ska jag duscha, lägga mig och sova och försöka få en bra dag igen imorgon. Godnatt!