tha man

lördag är en bra dag.
en bra dag för att ligga och ha väldigt ont i huvudet. en bra dag för att äta lunch med sina vänner. en bra dag för att kramas med sina katter. en bra dag för man får äta hur mycket godis man vill.

allt detta ska jag göra på mina lördag, min lördag som är en bra dag.

I skellefteå är det mysigt. Ja, det har jag kommit fram till nu. Det behövdes en månad någon annanstans för att inse det... men det var det värt.
Men stockholm är ju faktiskt också mysigt. fast på ett annat sätt. Det är ju betydligt varmare i stockholm än här i skellefteå, vilket jag inte tänkte på när jag packade ner sakerna att ha här i helgen. (Inga varma kläder, alltså INGA)



Men jag måste bli bättre på det här med bloggandet. Eller hur?! (Har läst att man ska skriva frågor i sin blogg för att "locka" sina läsare att vilja läsa mer, eller nått ?)



Nåväl..... Ska väl återgå till min underbara lördag med att ligga i soffan och ha huvudvärk tillsammas med mina vänner och katter och äta godis och bara må!

Tjing tjong!

jag kan rödluvan

Idag firar vi en vecka! Jag och min nya.
Inneboende alltså.
Hon heter Liv och sitter nu och pratar för sig själv..om en spindelgris.

Vilket dag alltså. Skratt. Skratt. Flänn. Kiss. Skratt.

Och imorgon.......operan. (!) Jag och Sofia ska på operan och se Romeo (Sofias bror) och Julia. Det blir sååå skoj. Och lördag blir skoj. Det finns ju sååå heta här i stockholm. det har vi ju sett på internet. dom är oranga och vattenkammade. Ick.


La kanaria les öar, de la november

                                                                                                         





Over and out.

kändishäng

ni kanske tror jag har gett upp redan med bloggandet... men icket.
jag vet ju till och med att jag har någon som läser min blogg......min mamma.

men nu har iaf Liv kommit, vilket ni säkert läst överallt som både jag och Liv trackaseras med!... mohaha, vi är så nöjda. och jaaaaaaaa...vi tycker om e-type. vi vinkas på gatan. ha! ha! ha!

Vi har det trångt och gött här i min (vår) lilla etta. med mycket kläder, massvis med skor, ännu mer kläder och godis. ett riktigt tjejrum.

Men mer hinnes inte skrivas nu...sorry mamma. läggdags=utgång.

Kraaaaaaaaaams           

                                                                                                       

näe, nu är det dax!

jajamensan...upp och hoppa.. och börja skriv i din blogg!... (pratar med mig själv)

man kan väl rätt lätt säga att det blir tredje gången gillt här på mitt blogg-skrivande. och den här gången känner jag... det fungerar.
jag känner mig på nått sätt redo. redo att blotta mig. typ.

Mitt liv är en helomvändning. Allt är nytt. och frächt. och luktar inte os alls.
Nu för tiden så.... stiger jag upp innan sju, myser med bebisar, har cykelhjälm (!!!!), shoppar upp min lön, är jag en självständig kvinna som går på bio själv, dricker kaffe och mycket annat nytt, men framför allt har jag en ny stad, ett nytt hem och en ny familj.
jag tvättar själv, jag lagar mat och jag bor själv. måste bara få skryta lite om att jag FAKTISKT har blivit en duktig människa....

Men att livet kan vara så mycket roligare i en annan stad kunde jag inte ens drömma om... visst jag erkänner. vissa dagar vill jag bara spy över stockholm och aldrig mer komma hit, men jag har som insett det nu. jag bor här. shit.
Att man ens kan längta till skellefteå är ju galet också... fast framför allt är det ju min gamlafamilj och mina vänner. och mina Kissssisar. mm...
Ja, och idag har jag ju gjort en sak som jag tidigare lovat mig själv att ALDRIG göra. Jag körde bil i stockholm. I STOCKHOLM. yes du läste rätt. genom stan susade vi med minibussen och livrädda var vi.. men det gick bra..

Igår var också en väldigt trevlig dag.. det var ju söndag då. (min favvo-dag) . var och strosade på stan för mig själv, med tanke på att jag är en självständig kvinna nu (!) , och senare på kvällen åkte jag till KistaGalleria för att träffa Frida och äta godmiddag. Det var sjukt gott och trevligt. Sen körde vi hit till Bromma och hon fick se hur jag bodde..
Så det var trevligt.

Och något som är nästan ännu trevligare är ju att Liv kommer hit... Det blir fantastiskt. Tycker jag.

Nu är klockan snart halv tre så då blir det ajöken för mig nu, mot dagiset kan man säga!
Dagis kan ju vara det mysigaste på jorden.....massvis med glada barn, vuxna som beter sig som barn, leksaker, bra filmer, snorungar osv. allt är nästan bra på dagis. förutom tonvis med blöjor. vilket jag inte tycker om.

Men bara en sista grej. Om du någon gång undrar vad du ska se på tv.. se Ellen DeGeneres show. Hon kan ju vara den roligaste på denna jord. hon tar nästan Oprah!

Men nu ska jag kila.. och om du nångång funderat på att höra av dig till mig. gör det!