back in buisness

då var vi här igen.... efter sju månader. enligt statestiken.

jobb händer, och långa listor som ska prickas av händer (precis som för sju månader sen).. men nu är det roligare listor som ska prickas av.
just nu är jag inne på min mat lista! vilket fungerar så att i en spalt står det mat jag kan laga. och i den andra maträtter som jag ska lära mig. idag var ugnspannkaka att läras på tur. det blev gööött.
det är verkligen kris just nu att läras maträtter pga att snart är det flytt på gång och då ska det lagas mat varje dag i ett år. till fyra barn och till mig. hur ska det gå? ja nu kan jag iaf en maträtt.

det är alltså vad jag ser mest framemot just nu. att flytta till stockholm och börja jobba hos en familj med fyra barn. flyttar i mitten av augusti så nu är det nära... :)
så... är du inte en pedofil, en mördare eller nära att fylla 60år så kan vi gott föras ihop om du besöker stockholm, jag har alltså inte så många där som jag känner nu.. så tar nästan allt (och alla) jag får ! :)

men just nu är det enbart jobb som händer framtill augusti. Hade tre lediga dagar i hela juli, men har nu blivit till två dagar. suck.
en sak är klar iaf. jag ska aldrig(!) mer jobba inom matbranchen.. är sjukt less. på mat. och på att lukta os.
sibylla... där jobbar jag. japp. och jag har gjort många tabbar. för många. förstår egentligen inte varför jag har fått jobba kvar med tanke på allt som hänt, men nånting måste ju vara bra med mig där iaf!
jag har... gjort så fritösen börjar brinna, låst ute mig själv när jag skulle hjälpa en kund upp ur diket.. och många saker till som inte ens ska nämnas. men min flippa-burg-muskel .. den är stor!

Imorgon är det tisdag. och då slutar jag inte 24....sköööööönt. då slutar jag 18istället, och då blir det kanske till och med att duscha! och kanske om jag har tur att umgås med lite vänner och laga mat. kan ju lära dom ugnspannkaka!

tjingeling