wicked wicked wicked

Nu var det riktigt länge sen jag skrev, jag vet. Men när jag är här hemma i Skellet så finns det så mycket annat som går före. Har varit här en vecka nu, gått ritkigt fort. Snart är det Livs tur. hi.

Men torrboll som jag är så blir det här inlägget inte längre än såhär. Återkommer senare. Nu är det dax för att bränna en partyyskiva, skjussa pappa och sedan party like a rockstar.

Vi hörs.

 like a rockstar vare..

The big journey

Nyduschad, mitt hår är fixat, kläderna är på, handväskan är packad och biljetten är på plats.. ett enda problem då.. Jag får inte igen min resväska. Har legat över den i alla möjliga ställningar för att bäst få ihop den, men utan restulat.
Är nu svettig igen, mitt hår är rufsigt och kläderna har åkt av. Försök nr2 kommer snart. Det måste gå.
Är bara rädd att jag får igen den, och sen när jag kommer och slänger upp den på rullbandet på Arlanda så exploderar den... trosor sprutar åt alla håll osv. Det vore ju lite jobbigt.

Hur fan kan man packa lite? Enda gången jag har packat lite är när vi skulle åka utomlands senast, till Kanariöarna. Då hade jag lixsom alldelens för lite, och det var ju ännu jobbigare. Gå i samma smutsig klänning hela dagarna och utan en endaste kofta. Då är det bättre att packa för mycket och ta risken att resväskan ska sprängas.

Men nu är det dax. Jag känner mig redo för att åter lägga mig på resväskan. Önska mig lycka till, och du skelleftebo, vi ses i helgen! Tjing.

hanging with hiding

Som från ingenstans dök det upp flera saker att se fram emot, här är 2 av dom:
-Fredag. Emelie har styrt ihop mig och Christoffer Hiding. Eller ja, ska iaf se han live (igen) nästa fredag på ballen.
-Och jag har nu äntligen lyckats få tummen ur och bokat en resa till Barcelona, to have some fun. with my sis.


Har idag försökt mig på dansskolan där igen. Skriver försökt, för om någon såg mig skulle dom nog inte säga att jag dansade. Eller inte streetdance iaf. Mina armar far höger när dom borde åka vänster, jag har jazzskor, jag dör vid en armhävning (på knäna tillochmed), jag har plötsligt ingen taktkänsla alls utan kör på i alla takter som faller sig in, och framför allt- jag sträcker mig i rumpan när vi stretchar. Jag är ingen dansare. Men jag kommer att låtsas vara det i några veckor till. För det är ju trots allt rätt trevligt, att låtsasdansa.

Nu ska jag göra något jag därimot är jäääkligt bra på, och det är att sova.

 yes, i'm hanging with hiding.


here is the love

Man kan faktiskt ha en trevlig alla hjärtans dag fast man inte får tillbringa den med någon. Det fick då jag uppleva. Satt och spelade in filmer med mobilen som jag sedan skickade till Madde. Hennes tur. Jag asflabbade. Spelade in ett nytt. Hon asflabbade. Sådär höll det på bra länge.

Jaja, nu är det en dag till helg. Hjälp för lördagen och den nya dansskolan. Förra lördagen var inte lätt.
IDAG har jag börjat kunna gå som vanligt, har tidigare sett ut som jag gjort på mig.
Något man behöver för att gå vår klass:
Vattenflaska- så man inte dör INNAN uppvärmningen.
Sporttop- så brösten inte hoppar av.

Men förövrigt ska det nog gå rätt bra, nu har jag ju allt jag kan behöva, förutom konditonen och dansen såklart, men det kommer väl nu när jag har införskaffat en vattenflaska och tre sporttoppar.

Godnatt!


jag+stockholm=sant

Idag firar jag och Stockholm att vi varit tillsammans ett halvår! Tänk, i ett helt halvår har jag varit här nu, lite till och från då såklart. En sak som jag verkligen funderar på är om jag fortfarande skulle varit kvar här om Liv inte kommit? Värt att funderas på.

Nu vill jag lägga mig. Godnatt!


After winter, must come spring

Det är som att vinden har vänt.
Förra veckan och tiden innan det kändes det mesta bara allmänt jävla tråkigt och surt. Men som sagt, vinden har vänt. Och allt känns plötsligt kul, värt och glatt.
Jag åkte hem förra helgen. Kanske var det de som gjorde det, jag insåg kanske att det inte var något för mig.
Visst, jag saknar hem ibland. Ens riktiga hem, ens riktiga familj osv.. men jag insåg nog då att det inte passade mig att vara där, bland allt som hände. (ingenting alltså)

Idag är det till och med sol. Inget regn som det varit alla andra dar.
Det kanske är att jag inte äter en massa godis som gör mig glad? Och att det är sol?
Härliga tider.

Och idag är det fredag, kan det bli bättre? Nu är man ju nästan FÖR positiv och glad.. visst känns det lite så? Hi.
Vad ska man hitta på i helgen då.. skulle egentligen vara med Lotten och några ikväll, men hon blev sjuk, så blir inget. (Lotten och hennes kompisar=mina låtsasvänner).
 Man kan behöva sånna ibland.

Men nu är det dax för att gå upp tillbaka till jobbet och småttingarna. Kanske ska vi baka pepparkakor.
Men ingen deg eller kaka för min del nej.
 
           


hello 911, I'm on fire!

image31

Fettis-dan

nehepp... fan vad tråkigt då, inte kan det bli några semlor för min del idag.
Ska det vara, ska det vara på riktigt.
Därför blir min lunch idag potatis och broccoli.. haha. (har inget annat i kylen)

Inatt tog jag nog mitt personligarekord. På att sova lite. Sammanlagt blev det kanske 4 timmar.
Och för dom som inte känner mig så är jag en människa som i vanligt fall sover 8timmar per natt.
Ligga vaken, sova, vakna, ligga vaken, ligga vaken, sova, vakna. Så såg typ min natt ut.. Vaknade i stort sett 2 gånger per timme. Lite lätt jobbigt.
Jag var nog orolig. Att jag typ i sömn skulle stiga upp och gå till skafferiet och äta en kanelbulle. VIlket sen skulle kosta mig skjortan.

Men fast det varit en tuff-natt så mår jag ovanligt bra idag.
Känns som det börjar ljusna utomhus och då ljusnar det ju inne i kroppen också, visst är det så?

Har idag kollat utbildningar också. Känns ju faktiskt riktigt kul. Men vart ska man plugga? Hjälpas. Tur det är ett tag kvar, men lite kul är det ju att sitta och fantisera och så.
Men jag har inte tänkt avslöja vad jag kollat för utbildningar för då tänker alla:
"Neeej.. men gud, Du? Till det yrket? Nejnej.. det går ju inte. Du borde ju vara apotekare eller biblotikare eller nått annat tråkigt."
Jag vet då en som säger så. Hon heter Gabriella.


 Här är ju något som också får en att ljusna inombords.


The good life

Tillbaka än en gång, hit till stockholm. Det har varit mycket flängande mellanåt, Men nu är jag här, och så ska det vara ett tag nu.
Känns helt okej. Nu när man ska bli så fräch-och-fin. Och inte alls 500kr fattigare.
Jag och Liv har slagit vad. om 500kr.
Om att vi ska bli så jävla heta och smala och inte äta något onyttigt alls (och då snackar vi NÅGOT).. det enda som är lite gott är popcorn. Så, kämpa kämpa kämpa.

Det har egentligen hänt ganska mycket som man kanske borde berätta och skriva. Men nu känns det som tiden bara rinner iväg och snart är det ny dag och upp och jobba. Så borde sova. men vill läsa. Och vill skriva. Men jag förstår ju vad det smartaste är.. och jag har ju blivit smart. Så, to the bed.

Men ska försöka skriva oftare. Här är iaf min skrutt. Lotta. Puss