halleluja!

Efter lång väntan kommer ju något gott... i detta fall är det BILDER! Lite olika bilder från allt möjligt (vinter, vår, fest, parkhäng, Andorra, mat, ja lite allt möjligt)

Håll tillgodo!


Sondag.

Just varit pa en helt sjuk resturang. Ar sa matt nu att jag egentligen bara langtar hem for att lagga mig i soffan och jasa. Resturangen ligger nere vid hamnen och har ett rullband dar mat aker omkring runt borden. Man sitter pa rad med olika bord och bara tar sma tallrikar med sushi, fisk och skaldjur, kott, efterratter med tartbitar, apelsin och gronsaker, ja allt bara rullar forbi pa sma tallrikar, och dar sitter man och trycker. Fan vad gott, men nu mar man ju lite illa.

I helgen har vi varit ute. Igar var vi pa en "ny" club/bar. Inte ny-oppnad, utan bara forsta gangen vi har gatt dit. Det var kul. jag och Liv dansade till vi var svettiga och gick da hem. Det var en bra kvall.

Idag blir det nog mest bara att ta det lugnt. Har sagt upp mig i veckan och jobbar nu endast 6st pass till, innan allt ar over. ANTLIGEN far jag sluta pa det dar jobbet och gora nagot nytta.
29e mars borjar jag lasa spanska kurs och ga i skola. Kan inte riktigt fatta att jag antligen har fatt tummen ur och faktiskt ska lara mig spraket. Det blir intressant.

jaja, men nu ar det dags att ga hem och bara slappa i soffan. ha en bra sondag!

bad update

Inget internet annu, darfor sa jakla dalig uppdatering nufortiden.. men jag mar bra, varen har borjat komma och sa aven lite folk. Liv har kommit nu och det ar valdans trevligt. mamma kommer ocksa nasta vecka, WOHO!

Idag ska jag faktiskt gora nagot.. jag ska anmala mig pa en spanska skola sa jag nagon gang kan lara mig spraket, sa det ar Plan 1 idag!

Jag ska genast kila vidare, aterkommer med bilder snart. snart. snart, jag lovar.

Skot om er dar hemma! kram c