HELLO?

Man kan ju lungt påstå att den här lördagen var ingenting att ha.....Jag tror på riktigt att den bland de sämre dagarna jag upplevt. Eller nja.. överdrift. men nästan allt har varit tråkigt. och bara helt meningslöst.
Från klockan 14.00 till 22.00 har jag legat i soffan. Jag har varit upp kanske två gånger, en gång för att hämta nått att äta och en gång för att kissa. Hur går det till?!
Men nu har jag tagit mig upp från soffan, duschat en lång-jävla-varm-dusch och sitter nu helt blå i ansiktet, bokstavligt talat.
Blå i ansiktet = Ansiktsmask


Men positivare blir man ju. Nu har mamma kommit hem från Lycksele, så nu ska vi umgås och lägga ett helt ruttet pussel hon fick i julklapp, där 1000 bitar ser EXAKT likadana ut. HELLO?
Och imorgon är en ny dag. Och ett nytt humör.
Söndag imorgon. Tjejpoker ska vi prova oss på.
Man kanske skulle ha tvärkollat upp hur man spelar poker innan? Eller nja, pusslet väntar. och mamma med.





Bildbevis på att jag faktiskt kan vara glad. Och Ja, jag är en mus.


Hejdå 2007

Det har ju minst sagt varit ett hektiskt år. 2007 är förbi. Eller snart iallafall. Och lite skönt känns väl det. Som alltid när man är påväg in mot ett nytt år, så känns det som en ny början, en start.
Och något som man (jag i varjefall) önskar alla år är att nästa år ska bli ännu bättre. ännu ännu bättre. Och med det menar jag inte att jag haft ett tråkigt år, det här året har varit bland det bästa faktiskt. Många roliga stunder.

Men året är förbi, och detsamma med julen. Snart är det födelsedag istället, och då hoppas jag att få komma hem igen och fira min födelsedag med min familj och mina kära. Och ingen tonåring är man längre då nej, utan då ska man börja föreställa en vuxen. Kommer med rapporteringar senare hur det går på den fronten.

Jag skiter fullständigt i att ha ett nyårslöfte iår, det ger ändå inget. Jag har aldrig lyckas hålla ett, så varför skulle jag göra det iår? Nej tack till löften. Bättre leva fullt ut.
Och i att man faktiskt börjar känna till stockholm och dessutom börjar känna människor i stockholm, hur kul kan det bli egentligen?
Måste bara meddela att när jag och Liv var ute förra lördagen i Stockholm, så kääääände vi folk. VI HÄLSADE PÅ MÄNNISKOR! wow. imponerad av oss själva.


Men nu ska jag gå till min rum och krypa ner. Underbara säng.



bra stunder alltså.

          

Prinsessan Cecilia

måste bara kort få imformera om att jag EJ är http://cissi.blogg.se. Jag skriver INTE om bögmagneter och att flasha brösen för ingenting. Jag är cissib (cissiB, B som i bandling)
Okej? Avklarat?


Jag kan inte komma på något roligt att berätta just nu. det är väl då man inte ska skriva gissa jag? då ska man gå och tvätta eller göra nått annat superintressant. Men inte jag nä. Då sitter jag här.
En sak har jag att säga föresten.. som är megaballt.
Igår på "VI" (lillaffären här där vi bor) så stötte vi på en känd person.. och nu snackar vi inte någon B:ig person, utan självaste Prinsessan själv. Prinsessan Madeleine.
Och vad gör Liv? Hon står mitt i vägen för henne, hon kan inte komma förbi! 
Vi står och blockerer hela gången.. (vi är inte gigantiska på bredden utan det är verkligen en lillaffär). och jag försöker få Liv att fatta att hon ska ta ett steg åt sidan.. det går inte. hon kliver på prinsessan.
Det enda jag tänker på är : Akta dig Liiiiiiv för helvete, ers höghet står bakom dig!!!!!
Men du är omtyckt ändå Liv.

Japp, allt jag kan skriva om är Liv. För det är den enda jag umgås med nuförtiden. Helt sjukt att vi fortfarande har saker att prata om fast vi nu umgåtts neverstop i flera månader.. och med neverstop så menar jag verkligen på NONSTOP. Jag tänkte just skriva att vi gör allt ihop, men det är överdrift. Men väldigt mycket iaf.
Men du är omtyckt ändå Liv.


Och förövrigt.. när vi lix tjatar på om samma saker hela tiden...jul är kul.
Här är några saker jag önskar mig i julklapp:

  • En diskmaskin
  • Fantasi (Sofia Enkvist kan gärna skänka lite fantasi åt mig)
  • En slav
  • En peruk (har sjukt många dåliga hårdagar nuförtiden)
  • En katt att mysa med. eller något/någon annan. Ingen hamster. eller marsvin.
  • Att idolDanny (min ex-lover) inte startar nått jävla fjantpojkband



    Men vadå. Nästa gång jag skriver här så lovar jag att inte nämna varken Liv eller julen. För det är det enda jag har pratat och skrivit om dom sista veckorna.
    Men du är omtyckt ändå Liv.

    Nästa gång ska jag verkligen ha saker att berätta.. vem vet, jag kanske skriver i min nya peruk med min nya slav vid min sida. Då ska det skvallras vill jag lova. Så, kom tillbaka till min blogg en annan dag. Ha det bra!

sparris och bollar

det är ju faktiskt inte riktigt min grej att försova mig.. men idag. jo då jävlar. hela dagen blir som förskjuten. Jag som ville hinna städa till lite innan pappa skulle komma och kolla hur det såg ut hos mig. och ska man på stan sen, så måste man ju se ut som en människa. Vi skulle träffas klockan elva i stan. Pappa ringde 10över och började efterlysa mig. Ops, sov visst. Hann alltså inte städa nånting och ser fortfarande ut som jag blivit överkörd.
Sånt är livet. Mitt iaf.

Och för er som har dåligt minne... det är jul snart. taggat eller vad.
Man brukar ju som få önskelistor skickade på mailen av sin familj och släktingar, och skicka till sina närmaste själv också. men konstigt nog får jag bara mail med saker som jag INTE ska köpa. Jag är verkligen en dålig människa på köpa just julklappar. Och när jag har köpt en dålig sak, japp, då rimmar jag ett dåligt rim till.
Mammas julklapp förra året från mig: En ugnsvante. (fråga mig inte varför?)
Rimmet till: "Din man heter varken Per eller Svante, men här får du en ...... "

så till er som vill få en lyckad jul- fira inte julafton med mig. Men om någon behöver ett dåligt rim till ett paket, call me!

Men nu ska jag återgå till att digga stenhårt till Lauren Hill och försöka fixa till mig för en utekväll.

Later Y

Miss fräken

Hemma igen.. i vintertider.
Kallare än man nånsin kan komma ihåg, och mörkare och mer grått. men ändå så fint.
Det är som vanligt både skönt och tråkigt att åka hem igen från utlandet och värmen... bort från sovmornarna, solen, resturangerna, miljön, bokläsandet. Tillbaka till vardagen med Liv (framförallt) snön, tidiga mornar, hemmet.

Har varit väldigt skönt att få vara borta en vecka, rensa tankarna och komma tillbaka till verkligheten lite grann, är som att man tappar bort den då och då. Nu har jag den iaf. Skönt.
Och på tal om bokläsande... Denna Denise Rudberg är en gudinna! me likey. Hon skriver sjukt bra böcker som jag legat och smågarvat åt på stranden. hög mysfaktor.

Nu ikväll är det en lugn kväll (för min del). Liv och Sussi har varit här. Kom mindre nyktra. For väldigt mindre nyktra.
Men för mig är det ju jobb som gäller tidigt imorgon... ska man komma nånstans kan man ju inte bara roa sig, eller?
Tror någon att jag skulle passa som nyhetsuppläsare? Eller väderbrud? har funderingar... ha.

Snart är det jul. Väldigt hög mysfaktor.
Att veta att man även hinner träffa bästa-bäsen under jul är megamest mysfaktor. mjao.