B-B-B-Barcelona

Sådär, då var internet tillbaka och så även jag.

Vad har hänt sen sist då? Var ju ett tag sen jag skrev nu.

-Förra måndagen var vi på inflyttningsfest och tanken efter förfesten var utgång. Men eftersom det var typ 1000grader (som alla andra dagar och kvällar) for vi istället till OS-poolen här i Barcelona för att nattbada. Stora stora pooler med stora stora läktare där många människor varje natt hoppar över stängslet för att bada. Hur härligt och fint som helst.

-Min syster har flyttat hit. Och nu i veckan flyttar även Jennifer hit vilket jag ser väldigt framemot. Mitt rum som tidigare varit på ca7kvadrat är nu på typ 3kvadrat. Har tagit in en våningsäng för att vi ska slippa trängas i en och samma, och då krympte rummet vill jag lova. För att komma in till garderoben måste du klättra över sängen först. Och för att kliva upp ur sängen måste du först sjuta upp dörren. Ja, man blir ju smidig iaf. eller nått.

-Som jag nämnde tidigare försvann min kamera. Och kom tillbaka. Nu har den försvunnit igen. Jävla tjuvar här i Barcelona. Ska försöka köpa mig en ny i veckan som jag aldrig ska ta med mig utanför lägenheten. Ska gå omkring bara här hemma och fota, ungefär så känns det. Menmen, sånt man får räkna med. eller nått.

-Imorgon är min sista dag som säljare på Comhem. Blev idag tillfrågad om jag ville börja på kundtjänsten istället och då tackade jag Ja. Har tidigare också blivit förfrågad men när det handlar om att stanna ett tag även efter sommaren så har jag tvekat. Men nu när Jennifer kommer och jag faktiskt trivs så stannar jag här iallafall september ut. Men en vecka eller två ska jag få komma hem och ha lite semester. Det ser jag framemot.


Det är väl lite kort vad som har hänt. Mer uppdatering kommer senare. C



Här är denna OS-pool. Uppe på ett berg med utsikt över hela Barcelona. Lovely.

At sill tills ni spyr.

Jaa men jaa, det gar jakligt daligt pa uppdatera utan internet! Hinner inte direkt nu heller, utan far ta det en annan dag. Hoppas att vart internet hemma kommer tillbaka nagon dag snart, da ska ni fa natt safigt att lasa om.

Imorgon ar det midsommar. Da ska det dansas runt palmer och dricka drinkar!

ha en fin midsommar. det ska jag ha, ar ledig imorn med tanke pa att jag jobbar pa ett "svenskt foretag" med "svenska regler". Dansa lugn allesammans. At sill tills ni spyr.

Kram kraftan.

800grader

Hall ut kara lasare, det kommer snart ett nytt inlagg. Lite langre och lite fylligare.

Nu ar det dax for att kasta sig ut igen, idag ar det 800grader ute. Tack och hej.

universong

Ni hinner inte ens med att kommentera för jag är så bra på uppdatera nu.

Jaha, idag är det lördag. Vaknade upp av en jäkla hemsk stämma. Tänkte vad i hela friden står fel till med människan. Tills jag inser att han inte tänker sluta heller, för han står på en scen och har en massa apploderande publik framför sig. Det är här alltså imorse (eller typ klockan ett) just utanför mitt fönster. Och jag ska säga en sak, han står där fortfarande och gormar, och nu är klockan halv åtta!


Steg upp, ångrade att jag inte köpt några örproppar, klädde på mig och gick ut. Har sen dess bara vandrat runt runt i Barcelona. I stan, lite utanför, i butiker. Och jag har till och med shoppat en grej idag. En skiva. Från en grupp som jag tidigare lyssnat och sett på, dom är även med på en av de första bilderna jag publicerade här på bloggen. Iaf, idag kände jag att dom var så jävla bra att jag var tvungen köpa en. Sitter nu och lyssnar och NJUTER. Fan vad braaaa.



Men efter en timme kändes det nästan "för länge att stå där", så jag gick vidare. Gick ungefär 3 minuter, då kom jag till detta. Smått spänstiga.

 

Sen gick jag hem. Och då hade dom slagit upp massa målarbord med stora målardukar på, där folk, unga som gamla, stod och målade.

   

Men nu ska jag hoppa in i duschen för att sen bege mig ut och dricka någon öl. Ha en trevlig lördag. Ska ni göra något kul?

Lovelyy Fridayy

Fredagkväll. Härligt, veckan är över och en helg är här. En helg som verkar innebära en hel del regn, men vad gör det? Regn är ju faktiskt ganska mysigt, så länge man sitter inomhus. Vilket jag gör ikväll.

Sitter i min säng och lyssnar på musik och njuter. Njuter av att ha min kamera bredvid mig, av att vara ensam i lägenheten, sitta i Barcelona, jaa.. njuter av livet för tillfället.
Har idag pratat med två kompisar om våra framtider. Blir stressad samtidigt som jag känner lugnet. Går inte riktigt att förklara, men det är så mycket jag vill. Så många ställen jag vill vara på, helst på samma gång. Men samtidigt vill jag ligga hemma på Morön och mysa med kissarna, grilla majskolvar, äta surströmming i lusthuset, ja allt det där också.. och så vill jag resa. Se så många platser som möjligt, ligga på så många stränder som möjligt, åka i en tucktuck.
Jag vet inte, men kan man vilja för mycket?

Men som sagt, min kamera ligger här bredvid mig. Letade upp vart hjälten bodde och gick och hämta den. Mycket snällt. Mycket tacksam. Så nu har jag lagt in de "gamla" bilderna som jag tog samma dag som den försvann.


Dansken, Jag, Tina

Vilken hjälte.

Har fotat lite i lägenheten med min mobilkamera, inga direkta superkort men ni får en liten inblick i hur jag har det.. visst, bilderna från mitt rum ser typ ut som rummet till den där tyskan som satt inlåst i 24 år. Men mitt rum är fint, egentligen.

       

Första bilden är på vår gata förövrigt. Jag bor där till höger där det lyser gult. Mysigt.

Ska imorgon gå förbi killen som har min kamera och hämta tillbaka den. Som jag skrev var jag på strandfest/avskedsfest för Tina igår, och då var han som hittade den där. Kom direkt fram och sa att han kände igen mig från bilderna. Vilken hjälte. Var förövrigt från Oslo också. På tal om ingenting.

Och på tal om ingenting igen. Jag tror att det finns mögel eller något annat läskigt i våran lägenhet. Eller i mitt rum. Så fort jag kommer in här får jag lätt svårt att andas och nyser och blir snorig. Vad skjera? Tur är att man inte sitter på sitt rum så ofta utan ligger helst i en park istället.
Men nu ska jag ta mig en dusch, lägga mig och se en film och kanske vara pigg imorgon. Över och ut.

Länge leve min kamera.

Såg och hörde att det varit nått knas med det senaste inlägget, förhoppningsvis kan ni läsa det nu istället!

Men till det viktigaste: vet ni vad som hänt?! Min kamera är uppfunnen! Helt otroligt, men sant.
Och det lusitga är att det var en kille från jobbet som hittat en kamera ute på stranden och känt igen några tjejer på bilderna, vi på jobbet då. Och så hade han träffat Tina idag och sagt att han hittat en kamera där hon fanns med på massa bilder. HUR FANTASTISKT ÄR INTE DET?!

Så jag som suttit och halvsovit hela dagen och bara längtat hem till sängen, skuttade istället hem, köpte mig ett 6-pack öl och ska på strandfest istället. Wooho. Det blir kul. Är förövrigt Tinas sista kväll här i Barcelona också, imorgon flyttar hon tillbaka till Oslo. Men som sagt, länge blir jag inte ensam. Kära syster kommer ju till helgen. Och ensam är jag ju föresten inte heller.. jag har ju min Diego jag inte kan prata med, men ensam är jag inte. Och självklart alla på jobbet, och Kasper vi bodde med förut osv osv. Jag känner egentligen bara för att skrika. Ni vet? Sådär dampit och "tourettsit". Men jag ska hålla igen, dricka min öl och gå till stranden.

Länge leve min kamera.



Ser nog förövrigt rätt kul ut när jag sitter här på mitt 5kvadratsmeters rum, dricker i min ensamhet och dansar lätt till Wicked love med Brick and Lace. för det vet väl du Liv, att det är låten man alltid börjar en fest med?

Röd och romantisk.

Sådär, då har jag flyttat och installerat mig i min nya lya. Rummet är typ på 10kvadrat, och som jag nämnde tidigare så är lägenheten fantastiskt fin. Röd och romantisk. Jag skrev tidigare också om de 2 jag skulle bo med, ändrade planer. Hon den argentinska kvinnan akut-flyttade idag till Marocco för att jobba, så kvar är jag med proffesorn. Diego. Han kan typ 10ord engelska och jag kan typ fem ord spanska.. så där har ni kommunicationen. Men det känns bra ändå.
Gillar lägenhetens alla färger och att den ligger väldigt nära stranden och "stan".

Systra mi flyttar ju hit på söndag också. KUL! Längtar tills den här veckan är över och det är söndag och vi får umgås! Även en kompis jag umgicks med mycket i Oslo har bestämt sig för att komma hit o jojna mig i Barcelona, det blir också KUL KUL KUL!  Så mycket att se fram emot nu.

Jag har ju som ni vet ingen kamera längre, men har ändå tagit några mobil foton på bla helgen som varit i Oslo och så ska jag fota lite i lägenheten här så ni vet hur jag har det.
Men nu måste jag sova så jag orkar upp på jobbet imorn och kanske hinna gå på stranden en stund innan.
Ha det fint alla. Längtar efter er där hemma.