looking for a place to hide away

Som ni kanske har förstått har jag lugnat ner mig och blivit en sansad människa som inte är ute varje kväll. Istället ligger jag hemma och lyssnar på musik och läser.
Tips till er som vill ha lite chill-musik, detta är dagens fem tips;

Laleh - hide away
Melissa horn - new york
Ursula rockers - uh uh
Rod stewart - tonight's the night (gonna be alright)
Tingsek - worlds of it's own

Rolf Johart

Mår lite si sådär idag. Söndag eftermiddag, ligger kvar i sängen med min "nya" iPod-shuffel och lyssnar på Rod Stewart. Min pappas favoritsångare, en bra röst att höra på när vinet från gårdagen har lämnat spår i ens huvud. I sängen bredvid en meter bort ligger Jennifer. Död. Eller iaf döende.

Helgen precis som veckan, har bara rusat förbi. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, och nu söndag. Swiiich sa det, så var veckan över. Rätt skönt med tanke på dom få veckorna som är kvar tills julen. Längtar. Längtar efter min kära familj som många andra gånger, längtar efter maten som jag bara ska proppa i mig 1v i streck. Proppmätt ska jag vara.

Ska lägga ner huvudet på kudden igen och låta huvudet vila. Imorgon är det ny dag och nya arga kunder på Comhems kundtjänst, bäst att börja förbereda sig mentalt. Godnatt, vi hörs en annan dag.

Svensk-afton

Nu är jag iaf tillbaka hit till Barca, och tiden i Stockholm var väldigt göööy. Stannade tom 2dagar extra då jag fått ledigt från jobbet lite till. Om mindre än 1månad har jag ledigt igen och då bär det av till Sverige igen för att fira jul, det blir också väldigt bra.

Men i måndags ska ni veta, då hade vi svensk-afton. Då for vi på IKEA och köpte julpynt, pepparkaksdeg, julmust och skumtomtar, kom hem julpyntade och åt kroppkakor som jag hade med mig från sverige. Det var en bra kväll.




Ni som förövrigt inte har upptäckt Systersol må bara göra det, hon är den bästa kvinnan just nu.


Håll ut!

jaha, tackar alla för gratulationerna på namnsdagen igår.. tack tack! (endast 1människa kom ihåg, Madelito)


Återkommer imorgon med lite bilder och annat skojjsigt som har hänt! Håll ut!

back to reality

Nu lämnar jag Sverige och åker till Spanien...för en kort tid... vi ses i jul!

ÖJJJ förresten... kom och hälsa på mig daaaa!









BARCELONA!

STOCKHOLM - GOLDEN


Detta har hänt:

Utgång på Hotellet och East
Sushi (X gånger)
Champagne
Shopping
Musik
Charader
Regn
Familj
Kompisar
Bio
och mycket mycket mer...



5 veckor till jul, har till och med börjat köpa några julklappar.. Ligger steget före i år!

Låtar som gnuggats denna vecka:
Syster sol - Fällan och Gillar din vibe!
Check it out!


jag minns varje sekund

Idag är det bara fem dagar kvar tills jag åker till Stockholm, som jag längtar, ska bli otrevligt kul. Kan inte riktigt fatta att jag ska åka till Sverige inom några dagar bara,  blir kul att träffa mamma, syster och Madde också.

Söndag idag. Mår sådär, mår förmodligen exakt lika bra som jag förtjänar. I fredags hade vi "mysfredag", gjorde god middag, såg en film och åt chips och dipp, väldigt skönt att bara ta det lungt en dag och vakna upp lördag utan huvudvärk. På lördagen vaknade vi upp ovanligt tidigt (12.00) och tog tåget ut till Sitges, en stad en liten bit utanför Barcelona. Där gick vi runt hela dagen i olika butiker och var en sväng nere vid straden, förmodeligen den sista gången jag var på stranden för det här året. Sen tog vi tåget hem, duschade och sov siesta. Vaknade upp, drack sangria och gick på en bar. Många timmar senare blev vi trötta och gick hem.
Det är min helg det.

Idag är det förövrigt fars-dag också. Sände igår ett blombud till min kära far och önskade honom en bra dag. Gör detsamma idag då det faktiskt är den här dagen det är, så grattis än en gång min kära pappa. Vi ses snart, inte länge kvar till jul nu.


Lite bilder från veckan som varit;