sexpack

Jag vet, jag vet, jag vet. Jag har inte skrivit på ett tag. Men jag har en riktigt bra anledning till det också, jag har för kul. Jag har inte tid att sitta här, jag vill bara vara. Och när dagarna går blir jag mer opeppad att skriva, för nu måste jag ju skriva aaaallt som hänt senaste tiden... och då får jag ju inte roa mig. Ja, ni förstår säkert vad jag menar.

Men lite kortfattat vad som hänt:

-Jag började aldrig sälja rakhyvlar. Hamnade på kundtjänst för Tvins och tar också samtal från Vårdguiden. Tvins är Teveshop där folk på riktigt tror man får ett sexpack av ett darrande magskärp och ringer in och blir arga när dom inte får det. Så där sitter jag, svarar, och säger att det inte fungerar att äta en hamburgare om dagen och att man måste följa dietmanualen också. Typ så. Mycket viktigt jobb. Vårdguiden är en upplysning i Stockholmslän där jag upplyser om sjukdomar och kopplar samtal till sjuksystrar.

-Jennifer har flyttat in. Vi har överlevt båda två i detta rum som bara blir mindre och mindre för varje dag som går. Men om en vecka så flyttar vi ut. Fråga mig inte vart, tar ju som vanligt alltid tag i saker lite för sent. Men vi får återkomma om den saken. Men vi har fantasiskt kul här. Länge leve livet. Barcelona är som en lååång charterresa, då förstår ni på ett ungefär.

-Jag har fått ledigt från jobbet mellan 3-14 augusti, bara så ni vet där hemma, så då någondag dyker jag upp. Det blir kul! Mysigt att vara hemma en stund också, men längtar nästan redan tillbaka hit också. Som sagt, jag trivs.

Vad mer då? Kan inte komma på något sådär jätte viktigt att säga. På onsdag ska vi åka till ett vattenparadis med ruschkanor osv. På kvällen blir det utgång. Det är nästa trevliga grej som står på schemat. Hoppas ni där hemma har det bra också. Eller vart ni nu sitter och läser. Jag har förövrigt köpt en ny kamera så lägger snart upp lite nya bilder. Kram


P.S. En stor PUSS till Madde också. Tack för mailet. Du gör en glad du.

Lätt svettigt.

Förra veckan tar lätt en placering "Top3 Värsta Veckor". Redan på tisdan började jag må illa, hade jävligt ont i magen, feber, ledont och bara allmänt slut. Började ju utbildningen på Kundtjänst vilket gick väldigt sådär. Missade halva dagarna pga att jag var tvungen åka hem och typ sitta på toa och gråta. Kändes inte helt bra att göra det på jobbet. (Jag provade.) På fredan lovade jag mig själv att är det inte helt bra innan söndag- då blir det sjukhuset för att kolla upp helvetet.
Lördageftermiddag. Jag dör. Döende tar jag mig till sjukhuset. (Jag överdriver inte ens, det är det värsta.) Där jag fick göra alla möjliga typer av tester, tog även några blodprover och urintester. Sen satt jag i ca 7timmar och väntade på provsvaren.
05.00 Morgon till söndag. Jag kommer hem. Har fått veta att jag har en infektion i blodet och en lätt blödning längst ner i magen, därav smärtan. Dör en gång till.
Söndag- vaknar upp-går på apoteket-börjar käka pencilin-går och lägger mig.

TJO, jag dog inte helt och hållet. Idag lever jag och mår helt bra faktiskt. Imorgon ska jag gå tillbaka på jobbet. Fick (såklart) inte fortsätta kundtjänst-utbildningen vilket var jävligt tråkigt, så gissa vart jag hamnat nu.. gissa vad jag ska sälja....Rakhyvlar!!!! Japp, vi får väl se hur detta går.
Tur det bara är en vecka, sen får jag börja på min efterlängtade utbildning igen. göra ett nytt försök.



Men, nu ska jag ta en dusch. Just nu är det ca 40grader inne hos oss. Lätt svettigt.